Teknik Rahsia Senaman Kuat Tenaga Batin Lelaki dan Kuat Jimak Elak Mati Pucuk

Teknik Rahsia Senaman Kuat Tenaga Batin Lelaki dan Kuat Jimak Elak Mati Pucuk ini bukanlah bertujuan untuk disalahgunakan oleh pengamal dan pembaca. Tetapi sebaliknya ianya untuk kebaikan kerana hubungan kelamin suami isteri yang hebat mampu membantu menjamin kesejahteraan dan kebahagiaan hubungan rumah tangga.

Dalam islam juga turut mementingkan perkara ini dan ada beberapa doa yang boleh admin kongsikan disini khas untuk diamalkan kepada anda semua yang mungkin mengalami masalah lemah tenaga batin, lemah syahwat, mati pucuk atau sekadar mahu menguatkan nafsu jimak dengan isteri.

Doa Kuat Zakar Atau Doa Kuat Bersetubuh Agar Tahan Lama di Ranjang

Teknik Rahsia Senaman Kuat Tenaga Batin Lelaki dan Kuat Jimak Elak Mati Pucuk

Selain cuba mengamalkan doa-doa ini, sebenarnya ada senaman yang mungkin sesuai dan bagus untuk anda amalkan. Cuba lihat perkongsian dibawah ini.

17 Teknik Rahsia Senaman Kuat Tenaga Batin Lelaki

InsyaAllah dengan mengamalkan 17 langkah senaman ini semoga mereka yang mengalami masalah seperti zakar lembik, mati pucuk, sakit pinggang, lemah tenaga batin dan pelbagai lagi masalah syahwat akan kembali sihat dan semakin hebat.

Namun begitu, sebenarnya ramai yang tidak sedar atau ketahui masalah-masalah batin yang mereka sedang hadapi. Untuk pengetahuan semua, terdapat 4 jenis mati pucuk dan di senaraikan di bawah ini bagi menambah pengetahuan anda. Sila ambil perhatian sekiranya anda mengalami :

  1. Zakar langsung tidak mampu menegang. Ia adalah jenis mati pucuk yang gawat dan biasanya berlaku pada kadar 1 dalam 100 lelaki. Ia mati pucuk yang paling di takuti lelaki.
  2. Zakar lembik dan tidak berupaya senggama. Mani keluar sebelum senggama. Ia adalah jenis mati pucuk yang mendukacitakan. Ia biasa di ubati dan mungkin boleh berpunca dari amalan pemakanan serta kesan psikologi dan penyakit tua.
  3. Zakar tegang tetapi tidak boleh memancutkan mani. Ia juga termasuk mati pucuk, bukan tanda lelaki itu kuat tenaga batin. Lelaki terpaksa berhenti senggama kerana keletihan dan kejerihan.
  4. Zakar yang tidak tegang seperti biasa. Ia juga adalah jenis mati pucuk. Ada yang mengelarnya sebagai lemah syahwat atau lemah tenaga batin. Jenis ini akan di hadapi oleh semua lelaki.

Oleh sebab ianya satu masalah kesihatan yang dihadapi oleh ramai orang maka kita perlulah sedar dan berusaha untuk berubat. Sama ada perubatan moden atau tradisional atau petua-petua dari orang lama.

Disini admin juga nak kongsikan petua kuatkan tenaga batin yang dikongsikan oleh Ustaz Azhar Idrus.

Petua kuatkan tenaga batin suami mati pucuk – Ustaz Azhar Idrus

Jadi semoga perkongsian kali ini bermanfaat dan marilah kita sama-sama mengamalkan pelbagai senaman kuat tenaga batin serta doa-doa diatas bagi menjamin kesejahteraan hidup berumah tangga kita.

error: Content is protected !!