Cara dan Teknik Masukkan Zakar ke dalam Faraj Isteri

Cara dan Teknik Masukkan Zakar ke dalam Faraj IsteriSebenarnya ramai yang tidak tahu bahawa ada beberapa Cara dan Teknik Masukkan Zakar ke dalam Faraj Isteri. Lebih-lebih lagi orang muda yang tidak dapat lari dengan sikap agak gelojoh berbading orang tua yang lebih berpengalaman terutamanya orang tua melayu yang penuh dengan “skill rahsia” yang wajib dipelajari orang muda masa kini.
Di bawah ditunjukkan cara bagi suami untuk melakukan jimak kepada isteri setelah selesai istimta’atau foreplay kepada isteri dengan sempurna. Suami boleh mengetahui tanda-tanda isteri mahu zakar kita dimasukkan ke farajnya seperti:
1. Nafas isteri akan bertambah kencang.
2. Pantat atau badannya akan bergerak-gerak.
3. Matanya terbalik.
Jika ada tanda-tanda berikut, maka segeralah suami memulakan tugas melayar bahtera di lautan dalam.
Baiklah, jadi sebenarnya apakah teknik dan cara sebenar untuk suami memasukkan zakar mereka ke dalam faraj isteri? Berikut adalah cara-caranya :

A. Mengetuk Pintu

Cara masukkan zakar ke dalam faraj isteri

Di labia majora atau bibir faraj sebelah kiri isteri cucuk dengan kepala zakar sebanyak tiga kali sambil membaca “Ya Rahim” , tiga kali. Kemudian di sebelah kanan bibir faraj diulangi langkah yang sama dan bacaan yang serupa juga.

B. Melagakan Biji Zakar 

Kelentit perempuan

Kenakan biji zakar pada biji kelentit dengan ditekan. Diulangi perkara ini tiga kali dan selepas itu bacalah doa berjimak.
Berikut dikongsikan bacaan doa sebelum bersetubuh dan boleh dibaca sebelum memasukkan zakar ke dalam faraj isteri.
doa-sebelum-bersetubuh

C. Mencari Makam Lazat

Seperti yang kita ketahui, ada lima makam. Tusuk zakar ke mana-mana satu pintu makam itu dan kemudian lihat pula reaksi dari pihak isteri. Jika isteri dilihat ataupun dirasa isteri terperanjat dengan tikaman zakar, maka jimakkan isteri pada makam itu sahaja sehingga isteri orgasme atau inzal. Setelah itu beralih ke pintu makam lain sehingga kelima-lima pintu makamditusuki dan dipuasi.

D. Zikir Kemasukan

Teknik jimak

Tika bertemu dengan makam lazat pertama kali, zakar dimasukkan sehingga habis dan berzikir “Ya Rahman”.

E. Tusukan Bersongket

teknik jimak lambat pancut

Ini adalah teknik-teknik melambatkan pancutan air mani semasa berdayung dan menambahkan nikmat pada isteri. Suami akan tekankan batang zakar dan mengenai biji kelentit pasangan apabila berjimak. Zakar ditusuk pada tempo yang perlahan tetapi ketika menarik zakar keluar, tarik dengan laju. Ini membantu menyegerakan isteri orgasme/ inzal dan membuatkan anda tahan lama semasa berjimak. Kadang kala cara ini digelar juga sebagai Hayun Petai.
Lakukan jimak sebaik-baiknya dengan tenang. Jangan terburu-buru kerana ia akan banyak memberi kelebihan kepada suami.

Tonton Juga Video : Jimak Tanpa Pakaian – Ustaz Azhar Idrus

error: Content is protected !!